De Zilveren kei

kei-alpha

FINALISTEN VAN DE ZILVEREN KEI BEKEND
Het zijn: Simone Bots, Koen van den Brom, Vera Brouwer, Isabel Cramer, Bobbi Hooiveld, Emma Nap, Liam Siepel en Kim de Valk. Zij zijn nu bezig om nieuw werk te maken. Alle werken zijn van woensdag 2 november tot en met zondag 27 november 2016 in Galerie Hilversum te zien.

OPENING
De officiële opening is zondag 6 november 2016 om 16.00 uur door wethouder Wimar Jaeger. U bent van harte welkom en kunt dan al een stem uitbrengen! De prijsuitreiking is op zondag 27 november om 16.00 uur.

PUBLIEKS- EN JURYPRIJS
Bezoekers kunnen tijdens de expositie stemmen op het werk van hun voorkeur. De deelnemer met de meeste stemmen wint de publieksprijs: €250,00. Er is ook een jury, die het werk beoordeelt en een prijs uitreikt: €750,00 samen met de wisseltrofee gemaakt door beeldend kunstenaar Marloes Eerden

JONG TALENT
Deze aanmoedigingsprijs is bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 24 jaar uit ‘t Gooi, de Vechtstreek en het Eemland die zich bezighouden met beeldende kunst in de brede zin van het woord: videokunst, fotografie, mixed media, beeldhouwen, teken- en schilderkunst.
De Zilveren Kei is bedoeld om de creativiteit van jongeren te stimuleren. Het is een steuntje in de rug om talent te ontwikkelen.

De Zilveren Kei is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Hilversum

De Zilveren kei